To be nobody but yourself in a world that's doing its best to make you somebody else, is to fight the hardest battle you are ever going to fight. Never stop fighting.



- E.E. Cummings

maanantai 11. heinäkuuta 2011

It is good to have an end to journey toward; but it is the journey that matters, in the end

Ah! Inspiraation puute! Jostain syystä ei yhtään tekisi mieli mennä balettiin - sen siitä saa, kun on tai joutuu olemaan poissa useampia kertoja peräkkäin. Tiedän, että voisin mennä tunnille aivan mainiosti, sarjat jatkuvat vielä tämän viikon melko samoina, ehkä pienin lisäyksin. Mutta kun ei huvita niin ei huvita. Suunnittelin lähteväni vaikka pyöräilemään, niin tulisi harrastettua edes jotain liikuntaa.

Tuntuu hieman lannistavalta olla vasta alkeistasolla, mutta en kyllä koskaan pääse sieltä pois,  jos en käy tunneilla säännöllisesti.  Toisaalta olo on taas melkeinpä iloisen ylpeä - olen selvinnyt alkeet 1 -kurssista; voin edetä ylemmille tasoille! Pieni etappi saavutettu, perhaps?

Edit-voitto! Jäin lueskelemaan balettiblogeja nettiin hetkeksi ja sainkin onneksi inspiraatiopuuskan ja menin tunnille. Oi auvoa! Sain myös opettajalta kehun relevéstäni, kun sain puskettua kunnolla kantapäitä eteenpäin ja tasapaino pysyi näin ollen hyvänä.

Kuva Gene Schiavone, Diana Vishneva & Igor Kolb




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti